lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Skjærva Borettslag i Kristiansund



S
kjærva Borettslag på Innlandet ferdigstilles til sommeren og består av et bygg med seks leiligheter fra 71 til 138 kvm BRA. Alle leilighetene har solrike, romslige og sydvendte verandaer. I underetasjen er det en sportsbod til hver av leilighetene samt fire garasjeplasser. 


Bygget består av fire etasjer. I 1.etasje er det tre leiligheter på ett plan, og i 2.etasje er det tre ekstra romslige leiligheter over to plan. I underetasjen er det garasjeplasser og boder. I skrivende stund er det to leiligheter som ikke er solgt. Begge har tre soverom og er på henholdsvis 116 og 128 kvm. Totalpris for den minste er kr. 4.350.000 og 4.950.000 for den største. Det er også heis i bygget med adkomst fra garasjeanlegget.

Nybygget ligger i et av Innlandets mest attraktive boligområder. Et etablert og barnevennlig boligområde med gode solforhold og kort vei til bysentrum, samt fri- og rekrasjonsområder som Skjærva, Skjærtangen og Bautan. Det er bare en kort spasertur til nærbutikk, sundbåt og kulturbelte langs kaikanten på Innlandet.

Vi gratulerer KBBL med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:


















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies