torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Leilighetsprosjektet Blinktunet i Stjørdal



D
e første leilighetene i Blinktunet er overlevert sine eiere. Prosjektet består totalt av 25 leiligheter fra 51 – 135 kvadratmeter med priser fra kr. 2.680.000 – 7.250.000. De første 15 leilighetene ble overlevert til påske. Totalentreprenør Skanska hadde byggestart i februar 2015. Tiltakshaver har vært ForrBo.


Sentralt

Blinktunet er et leilighetskompleks over tre etasjer der Per Solem Arkitektkontor har vært arkitekt for prosjektet. Store deler av 3.etasje er tilbaketrukket, for å dempe inntrykket av volum og høyde. 

Leilighetskomplekset er plassert midt i hjertet av Stjørdal med kort veg til alt enten det gjelder butikker, buss/jernbane, offentlige tjenester eller for den saks skyld flyplassen.

Gatetun
Prosjektet er levert med parkeringsanlegg og bodanlegg i kjelleren. Heis, fjernvarme tilknytning, balansert ventilasjon, store balkonger, parkett, flislagt bad, porttelefon anlegg, nedgravd søppelhåndteringsanlegg, privat uteareal i bakgård og ferdig tilknyttet med fiber og kabel TV ved innflytting. Alle boligene har pliktig medlemskap i Velforeningen for sameiet.

I forbindelse med utbyggingen er deler av Blinkgata blitt opparbeidet til et gatetun, gjennom et samarbeid med Stjørdal kommune. Dette for å begrense gjennomkjøringen gjennom Blinkgata, knytte bebyggelsen tettere mot nye Blinkparken og legge forholdene til rette for myke trafikanter.

Vi gratulerer tiltakshaver med de nye leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:






















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies