fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Europris etablerer seg på Valderøya


slutten av juni ferdigstiller totalentreprenør Trend Bygg den nye Europris butikken på Valderøya i Giske kommune. Det to etasjers store bygget på 1400 kvadratmeter ligger ved Gjøsund krysset ved siden av Rema 1000-butikken.

Trend Bygg hadde byggestart ved årsskiftet og butikken har åpningsdato onsdag 1.juli.
Tiltakshaver er Wenaas Kapital. Et selskap med blant annet fokus på utvikling av eiendommsmasse. En viktig satsing for selskapet er Digerneset Næringspark, der man utvikler 400 mål med næringsareal sentralt plassert på Digernesskiftet i Skodje kommune.

Historie
Året er 1992 og i mai startet en mann ved navn Wiggo Erichsen opp den første Europris butikken i Stavanger. Butikken eksisterer fortsatt den dag i dag og bærer navnet Støperigata. Siden gikk det slag i slag med stadig flere butikker rundt om i landet.


I år 2000 kjøpte engrosgründeren Terje Høili seg inn i Europris . Gründerne solgte seg senere ut av selskapet. I dag er Europris eid av investeringsfondet Nordic Capital – og er i dag en av landets mest kjente kjeder.

Hovedkontoret ligger i Fredrikstad der også sentrallageret er plassert. Kjeden er lokalisert over hele landet og vokser med 10-12 butikker hvert år. Ca 30 prosent av Europris butikkene er eid av franchisetakere og de resterende 70 prosent er egeneide butikker.

På landsbasis er det totalt 223 Europris butikker. Europris Valderøya blir den 17. i Møre og Romsdal.


Vi gratulerer Europris med etableringen på Valderøya og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies