torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Sannan Handel, Steinkjer

I forbindelse med at Coop Steinkjer ønsket seg en Coop Extra Bygg i Steinkjer, kjøpte Coop Norge Eiendom et område på Steinkjer Sannan – den tidligere militærleiren.

Totalentreprenør Lønnheim Entreprenør AS startet byggingen av to nye næringsbyggene i januar i år. Det ene bygget på 4650 kvadratmeter stod ferdig for overlevering 15. november. Fem dager senere ble varehuset Jula åpnet for kunder.  De disponerer ca 3000 kvadratmeter. Det resterende arealet er i skrivende stund ikke utleid. Det andre bygget som disponeres av Coop Extra bygg, ca 4750 m2, vil være ferdigstilt medio februar. Ifbm dårlig grunnforhold blir ikke lastsonen ved varemottak ferdigstilt før mars.

Jula er et fremgangsrikt og ekspansivt familieselskap, grunnlagt i Sverige 1979. Sortimentet er prisgunstige produkter til den som vil gjøre noe i boligen, rundt huset eller i fritiden. Det finnes 22 Jula-varehus i Norge.

I midten av februar neste år skal det andre bygget stå ferdig. Det er her Coop Extra Bygg skal flytte inn, og disponere 4750 kvadratmeter. Coop Extra Bygg er en lavpris byggevarekjede med stort utvalg varer innenfor farge, varme, jernvare, innredning, interiør, hage og trelast/byggevarer med mer. Coop Extra Bygg blir den 14.Coop Extra Bygg i Norge.

Parkeringsplassen i tilknytning til de to byggene har en kapasitet på 265 biler. Området kjennetegnes av god synlighet og enkel av-på kjøring fra E 6.

Steinkjer har ca 22.000 innbyggere og det er godt dokumentert omsetning i byen. Amfi har et senter med ca 100 butikker – inklusiv en stor Coop obs. I tillegg er det ca 50 butikker i sentrum av Steinkjer.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies