fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



10 nye leiligheter på Hollingen, Aukra


Tiltakshaver Hedalm AS hadde byggestart på leilighetsbygget i Ingeborgsveg i Hollingsbukta i Aukra kommune i juni 2013. Bygget med 10 leiligheter ligger knappe 14 kilometer vest for Molde sentrum.


Egen fabrikk
Av de 10 funksjonelle og moderne leilighetene er alle solgt. Hver leilighet har et bruksareal på 81 kvadratmeter. Boligene ligger i et lunt og barnevennlig område med kort trafikksikker veg til både skole og barnehage, med utsikt utover fjorden.

Boligene er oppført i henhold til Bustadoppføringslova på støpt plate i bindingsverk med stående kledning, og ligger bare 400 meter fra sjøkanten. Ytterveggene er produsert ved Hedalm AS egen fabrikk utenfor Hamar,og ferdig levert på byggeplassen.

Husbanken
Hver av 3-roms leilighetene inneholder stue, kjøkken, bad, to soverom, innvendig bod, gang, vindfang og utvendig sportsbod. Leilighetene i 2. etg. disponerer også kryploft der det er loftsluke med nedtrekkbar stige.

Leilighetene i 1. etg. har planfri adkomst og livsløpsstandard. Leilighetene i 1.etg. tilfredsstiller husbankens krav til energieffektivitet og universell utforming og kunne dermed finansieres med Husbankens gode rentevilkår.

Alle leilighetene har utgang til vestvendt veranda/platting fra stuen med grøntareal og friareal videre fremfor bygget. Fem av leilighetene er finansiert gjennom Husbanken. Prisene er fra kr. 2.098.000 til 2.148.000. De første leilighetene var innflytningsklare i april i år.

To i Møre og Romsdal

Hedalm AS har 16 region- og salgskontor i Norge. To av disse er lokalisert til Møre og Romsdal. Det ene i Molde og det andre i Ålesund. Hedalm AS fører sine historiske linjer tilbake til 1967. Fra å være svenskeid i starten har bedriften hatt norske eiere siden 1985.

I dag har bedriften et eget leveransesystem for fabrikkframstilling av boliger, basert på elementproduksjon fra egen fabrikk.

Ved årsskiftet valgte Hedalm AS å slå sammen de to heleide datterselskapene Hedalm Anebyhus og Hedalm ByggTech til ett selskap og investere ca 100 millioner kroner i nytt produksjonsanlegg.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye boligeierne med leilighetene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om det som har vært involvert i prosjektet.

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies