fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Sørbøvåg Omsorgsboliger



midten av oktober 2013 startet totalentreprenør Gravdal Bygg  byggingen av Sørbøvåg omsorgsboliger i Hyllestad kommune i Sogn. Det var Horne Maskin som hadde grunnarbeidet. Anleggsgartner Baarøy står for utomhusarbeidet og Hafs Betongbygg har utført betongarbeidet.

De 13 leilighetene i prosjektet ferdigstilles i desember. Foruten leilighetene, som hver har et areal på 52 kvadratmeter, inneholder byggningsmassen blant annet to fellesstuer, kjøkken og sansehage. Det er GK Norge sin avdeling i Førde som har levert ventilasjonsanlegget til det nye omsorgssenteret. Montasjen har Arild Arntsen stått for.

Det nye bygget over et plan er et frittstående bygg med tilknytning til eksisterende omsorgssenter. Varme, sprinkler og sanitæranlegget i nybygget er det Skår VVS som har levert og montert. Det elektrotekniske arbeidet er utført av Hafs Elektro og Rør. Gulvlegging og malerarbeidet er utført av Maler Rune Skilbrei.
Hyllestad kommune med sine ca 1400 innbyggere har primært alle omsorgstjenestene på Sørbøvåg, som er ei lita bygd ytterst i Sognefjorden.

Fra Hyllestad er det en reiseavstand til nærmeste by, Førde på ca 1,5. time. Bergen ligger ca to og en halv time unna.

Vi gratulerer Hyllestad kommune med de nye omsorgsboligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:
























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies