torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Oppgradering av Rauma Videregående skole

 

Den generelle oppgraderingen av Rauma videregående skole startet for alvor i 2012, og har pågått over flere omganger. Det er Entreprenør M. Kristiseter AS som har hatt totalentreprisen på prosjektet.

Det startet med utvendig oppgradering samt innvendig med fløy A og B, som nå er ferdig. Det siste trinnet skal være ferdig til skolestart neste år. Det er det såkalte C-bygget hvor linjen for Restaurant- og matfag holder til. I tillegg kommer utomhusarbeidet som også skal være ferdig til samme tid. Det totale areal som er restaurert er hele 4600 kvadratmeter.

Rauma videregående skole ligger på Vangen i Åndalsnes sentrum omkranset av vakre omgivelser man skal lete lenge etter. Skolen er en middels stor videregående skole med følgende programfag: studentspesialisering, Restaurant- og matfag, kokk- og servitørfag, teknikk og industriell produksjon, helse- og oppvekstfag samt elektrofag. I tillegg har skolen et ressurssenter som arrangerer kurs.

Kokkelinjen på Rauma videregående skole regnes som en av landets beste og flere kjente kokker har gått i opplæring der, blant andre Erling Sunndal og Lars Barmen.


Vi gratulerer Rauma VGS med oppgraderingen av skolen så langt, og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies