torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye 2-mannsboliger i Morkaåsen, Volda

Tømrer Prosjekt AS i Volda (Mesterhus Sunnmøre) har startet byggingen av de foreløbig tre siste tomannsboligene i Morkaåsen mellom Volda sentrum og Hovden flyplass.

De tre første tomannsboligene med totalt 6 boliger er nå oppført og alle 6 er solgt. Når det gjelder de tre sistetomannsboligene med totalt 6 boliger, som ferdigstilles til jul i år er det fremdeles to boliger som ikke er solgt. Begge har et bruksareal på 125 kvadratmeter og en prislapp på kr. 2.780.000,-. Alle boligene leveres med garasje og balkongene ligger med utsikt mot sør.

Boligene ligger i et nyetablert byggefelt i Morkaåsen. Området ligger nær både skole, barnehage og butikker. Offentlig kommunikasjon er like i nærheten.

Tomannsboligene blir levert etter de nye energikravene i Teknisk forskrifter til plan- og bygningsloven. Det vil blant annet si at det er 20 cm tykke vegger og 35 cm tykt tak. Utvendig bordkledning er og blir levert med et strøk grunningsfarge. På taket er det et lags papptekking.

Boligene blir videre levert med ferdigmalte tak- og veggplater. Det er flislagde vegger og gulv på badet. Laminatgulv i vindfang og eik parkett i stue og kjøkken.

Boligene er levert med pipe og vedomn. Vedomnen er levert av Nordpeis av type: Shape 2, balansert ventilasjon med varmegjenvinner for å kunne gjenvinne mest mulig av varmen i lufta.

Varmegjenvinningsanlegget består av reguleringsbryter, avtrekkskanaler og ventiler fra bad og wc. I tillegg tilførselskanaler og ventiler til oppholdsrom/soverom. Varmeaggregater er utstyrt med pollenfilter.

Vi gratulerer tiltakshaver med de nye boligene og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:
 
















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies