fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye rekkehus i Langevåg

Lampholmen AS ferdigstiller i disse dager et nytt rekkehus i populære og barnevennlige Åregjerddalen, like utenfor Langevåg sentrum hvor tre av fire er solgt.

Her har man kort avstand til butikker, skole, barnehager og øvrige servicefunksjoner. Boligene har utsikt innover Langevågsholmene og Borgundfjorden og ligger på en solrik tomt i et boligområde med eneboliger og leiligheter.

Selve boligen går over to etasjer og inneholder i 1.etasje hall/trapperom, innvendig bod, bad, gang, to soverom og utvendig sportsbod. 2.etasje inneholder stue/kjøkken med utgang til veranda, wc og soverom. Boligen er 92 m2 inkl. utvendig sportsbod. 

Rekkehuset holder en god og tidløs standard og leveres nøkkelferdig med blant annet integrerte hvitevarer og ferdig opparbeidet terrasse. I tillegg leveres boligen med ferdig platting på terreng på 20m2, og skillevegger mellom leilighetene. På loftet er det gulvlagt oppbevaringsplass på 12 m2. Prisen for den gjenstående boligen er kr. 2.100.000.

Boligen leveres med flislagte gulv på bad og vaskerom samt eikeparkett ellers i boligen. Veggene på badet er flislagt mens det ellers i boligen er ferdigbehandlede veggplater i alle rom med unntak av sportsboden. Boligen leveres nøkkelferdig og holder en god standard. Det leveres blant annet kjøkken- og baderomsinnredninger fra HTH, sentralstøvsuger og balansert ventilasjonsanlegg.

Vi gratulerer Lampholmen AS og de nye boligeierne med ny bolig og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert  i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies