torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Solsida i Sogndal



Solsida i Sogndal


Dvergsadal & Sunde Bygg AS har over flere år, og på flere felt på Solsida i Sogndal så langt bygd og solgt over 100 boenheter siden oppstarten i 2008. Blokk, rekkehus og eneboliger i rekke er oppført på Solsida.

Den neste ferdigstillelsen blir på B6 feltet der det er oppført seks eneboliger i rekke. Det er moderne og spesialtegnede eneboliger på to plan med carport og en utvendig bod. Leilighetene med et bruksareal på 95 kvm har en åpen løsning mellom stue og kjøkken. Det er tre soverom i hver leilighet. På hovedplanet er det en veranda med upåklagelig usikt.

Alle solgt

Feltet Solsida ligg i et etablert boligmiljø med tilkomst fra Dalavegen og Åberegvegen. Området ligg i en svak helling som gir utsikt til fjorden og Sogndal sentrum. Området betegnes som barnevennlig og har etablerte gangveger.

Alle de seks boenhetene er solgt til en pris fra kroner 3.200.000 – 3.300.000. Boenhetene er innflytningsklar fra senhøsten. Byggestarten ble noe utsatt på grunn av frosten i vinter, og av den grunn ble ferdigstillelsen noen måneder forsinket.

Flere felt

Dvergsdal & Sunde Bygg AS har i skrivende stund to andre byggeprosjekt på Solsida. Det ene er Blokk 2 med 22 leiligheter, hvorav halvparten er solgt. Det andre prosjektet som er lagt ut for salg er B7 – tre leiligheter i rekke.

Vi gratulerer tiltakshaver og de nye boligeierne og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de bedriftene som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies