søndag, mai 05, 2024

Prosjekt

Minimize



Europris og Byggmakker på Tynset

Det er Ae Tynset AS som er byggherre for det nye forretningssenteret i Tynset der Europris og Byggmaker fytter inn i mai.

Selve byggingen startet i september 2023 med en beregnet byggeperiode på 9 måneder til en anslått kostnad på 50 millioner kroner med et brutto areal på i underkant av 3900 kvadratmeter.

Eiendommen vil ha et ekstra stort fokus på energieffektivisering, og vil blant annet ha et eget solcelleanlegg etablert på taket. Solcelleanlegget skal produsere mer energi enn bygget forbruker, og vil gjøre bygget til et plusshus.

Byggmakker vil ha det største arealet av de to kjedene. I overkant av 2300 kvadratmeter, fordelt på butikk og trelast med drive-thru, samt et uteareal på 2450 kvadratmeter. I tillegg blir det lagt til rette for distribusjons- og plukkeområde, for å sikre en effektiv vareleveranse til sluttkunde og byggeplasser.

Byggmakker ble etablert i 1963 og har i dag i overkant av 80 butikker over hele landet.

Europris er en helnorsk kjede som selger rimelige partivarer fra over to hundre og sytti stort sett egeneide butikker i Norge. Kjeden har hovedkontor i Fredrikstad og sentrallager i Moss.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies