onsdag, mai 08, 2024

Prosjekt

Minimize



Skolebakken K, Nordre Follo

På en av Kolbotns mest attraktive tomter, rett i nærheten av kultur, shopping og Kolbotn stasjon, bygges fire signalbygg. Med sentral beliggenhet, høy kvalitet og spennende arkitektur er Skolebakken K et boligprosjekt som skiller seg betraktelig ut fra andre prosjekter i området.

Første byggetrinn som nå snart overleveres er det 56 flotte selveierleiligheter fra 60 – 113 kvadratmeter.  Prisene er fra kr. 5.029.294 til 10.271.434.

Når hele prosjektet står ferdig skal det etter planen bestå av ca 110 leiligheter fordelt på fire hus, hvorav to er Torghusene og to er Tunhusene. Det sydligste Torghuset, Torghus Sør, er et kombinert nærings- og boligbygg plassert mot torget. Første etasje i Torghus Sør vil hovedsakelig bestå av utadrettet virksomhet, hvor det utenfor vil bli opparbeidet en torgstruktur med møteplasser.

Under bakken er det bygd et parkeringsanlegg for beboerne. Her vil noen plasser avsettes til besøkende og handlende.

I Skolebakken K bor man i en leilighet hvor alt er på stell. Her kan man lene seg tilbake og nyte den høye standarden. Planløsningene er moderne og arealeffektive slik at man har glede av hver kvadratmeter. God takhøyde og store vindusflater sørger for en lys tilværelse.

Alle leilighetene har enten egen balkong, markterrasse eller takterrasse. Mange av leilighetene har også gode utsiktsforhold, og fra noen av leilighetene vil man kunne få et svært godt overblikk over Kolbotn.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!











 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies