lørdag, mai 04, 2024

Prosjekt

Minimize



Bekkjarvik Boutique Hotel i Austevoll

Ill: Lab Entreprenør

Lab Entreprenør har vært totalentreprenør for nytt hotell med 20 rom, næringsbygg og restaurant. Bygget får også en privat avdeling for den mest eksklusive opplevelsen. Bekkjarvik Boutique Hotell ligger i Austevoll Kommune i Vestland.

Prosjektsummen er 115 millioner kroner eks. mva. Bygget et på 1700 kvadratmeter og byggestarten var i november 2021, ferdigstillelsen var i mai 2023. Byggeperioden er 19 måneder inklusiv rivning.

Bygget er reist på tomten der det gamle sykehjemmet lå, og et par minutts gange fra Bekkjarvik Gjestgiveri. Den øverste etasjen i hotellet, samt en takterrasse på 130 kvadratmeter, er viet restaurantdrift. Det er høye ambisjoner for restauranten. Fra takterrassen er det panoramautsikt mot Folgefonna, Siggjo, Kongsen og Ulriken. 

Forprosjekt et tegnet av den prisbelønte arkitekten Ajas Mellbye, arkitekt er Forum arkitekter Bygget gjenskaper med sin arkitektur fjelltopper og stjernehimmel. Det blir et moderne hotell med minimalistisk design i motsetning til det tradisjonelle gjestgiveriet. 

Kombinasjonen av konferansehotell og turisthotell, gjør at man kan ha god drift hele året.

BYGGHERRE: Bekkjarvik Gjestgiveri Eiendom AS

TOTALENTREPRENØR: LAB Entreprenør

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies