torsdag, mai 09, 2024

Prosjekt

Minimize



Tunkvartalet i Lørenskog

De splitter nye andelsleilighetene i Tunkvartalet presenteres av Peab Eiendomsutvikling og Boligbyggelaget Usbl. Når siste byggetrinn ferdigstilles vil prosjektet bestå av 404 leiligheter fordelt på 5 hus som omkranser to romslige, avskjermede tun.

Tunkvartalet består av fine lyse og delikate leiligheter med god standard og romslige planløsninger. For alle usolgte leiligheter er garasjeplass inkludert i prisen. Alle leilighetene får også privat uteplass, balkong, markterrasse eller privat takterrasse, mange vendt inn mot det hyggelige gårdstunet. I tillegg får alle fem husene solfylte takterrasser med vakker utsikt, enten det er soloppgang eller stjerneklar natt.

På tunet er det også etablert en hyggelig tunpaviljong hvor det legges opp til fleksible løsninger rundt en kjerne med kjøkken og toalett. Hovedrommet er både aktivitetsrom og en forlengelse av uterommet når været tillater det.

Fra Tunkvartalet har man gangavstand til nesten alt man trenger. Lørenskog Storsenter og Triaden kjøpesenter har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler og barnehager ligger rett rundt hjørnet, mens Lørenskog Hus har kino, bibliotek, teater og konserter for den kulturinteresserte. Er man glad i friluftsliv og naturopplevelser har Østmarka mye å by på, både sommer- og vinterstid.

Vi gratulerer tiltakshaverne med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies