torsdag, april 18, 2024

Prosjekt

Minimize



Hjorten kjøpesenter, Hitra

Etter en lenger prosess tilknyttet byggetillatelse og avstemming i forhold til pågående sentrumsplan i Fillan, ble utbyggingen av Hjorten Kjøpesenter startet i juni 2022. Som totalentreprenør ble Petter Bakøy AS valgt.

Prosjektet dreier seg om påbygg av ny 2. etasje ved kjøpesenteret. Det har blitt en del flytting internt i senteret og det er inngått avtaler med flere nye butikker. En god miks av butikker og tjenester som vil komme øysamfunnet til nytte.

Coop Norge, gjennom datterselskapet Norsk Butikkdrift AS, har tegnet en langsiktig avtale med rett til tilstedeværelse på senteret i svært mange år fremover. I tillegg har blant annet Vinmonopolet, Vitus Apotek, Cubus, Hjorten Frisør, Sport 1 og Innsia Helhetsterapi, og flere andre tegnet nye avtaler eller fortsetter som tidligere de neste årene.Vinmonopolet får utvidet sitt areal og gå opp en sortimentsklasse.

Ved åpningen av etasjen vil man blant annet kunne gå rett fra hotellet og inn i velvære-avdelingen. En større og moderne kafé i 2. etasje blir utvilsomt et nytt samlingspunkt i sentrum. Sist, men ikke minst, vil oppgraderingen by på Fillans første rulletrapp, samt heis for å komme opp til den nye etasjen. 

Vi gratulerer med ombyggingen og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om dem som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies