onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Lillekollen barnehage i Molde

Lillekollen barnehage holder for tiden til i midlertidige lokaler i den gamle sykepleieskolen på Bjørset. Her vil de være til den nye Lillekollen barnehage står klar på den gamle tomta på sensommeren.

Barnehagen har seks avdelinger og 23 ansatte. Det er tre avdelinger for småbarn (0-3 år) og tre avdelinger for storbarn (3-6 år).

Utbyggingen av den nye barnehagen vest for Molde sentrum har en tydelig miljøprofil. Alt av rivningsarbeider ble sortert, barnehagen oppføres i massivt tre, log den skal hente varmeforsyning fra jordvarme. Også når det gjelder innredning er det blitt fokusert på miljø og gjenbruk.

Utbyggingen av Lillekollen omfattet også riving av to bygg, som ble kalt for Gulhuset og Rødhuset. Disse har nå blitt erstattet av nybygget som er plassert mer sentralt på den 20 mål store tomta.

Consto Midt-Norge hadde byggestart i mai 2022. Når den nye barnehagen står ferdig vil det være plass til 115 barn, inkludert uteavdeling. I nybygget på 1600 kvadratmeter til en pris på i overkant av 80 millioner kroner.

Vi gratulerer med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies