tirsdag, april 16, 2024

Prosjekt

Minimize



Kanalbyen i Kristiansand

I Kristiansand sentrum, med sjøen på den ene siden og skogen på den andre finner man Kanalbyen. Få andre boligprosjekt på Sørlandet kan skilte med lignende kvaliteter, hvor valgmulighetene er så mange og beliggenheten så unik. Kanalen som vil gå gjennom den nye bydelen bidrar til å gjøre Kanalbyen til et signaturprosjekt nesten uten sidestykke.

I midten av mars 2023 var 91 av de 106 leilighetene solgt. «De tre søstre» har fått en overveldende mottakelse i markedet.

De tre søstre består av tre helt unike bygg, hvert med sin særegne personlighet. Søstrene son er henholdsvis 13, 14 og 15 etasjer høye vil som sagt romme 106 leiligheter i en flott miks av størrelser og planløsninger. Alle har fine uteplasser og gode vindusløsninger som gir mye lys og flott utsyn.

Området rundt Kanalbyen er naturskjønt og tilgjengelig for alle. Både turister og byens befolkning er begeistret for allsidigheten og mangfoldet som finnes. Uansett om man er på jakt etter helårsbolig eller ferieleilighet vil man ganske sikkert ikke kjede seg her.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies