torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Haraldåsen i Fredrikstad

På Haraldåsen bygger OBOS 41 to- til fireromsleiligheter. Leilighetene leveres med balkong, parkeringsplass og heis. Her bor man innenfor byens grenser, samtidig som man kan nyte et rolig nabolag. Leilighetene er innflytningsklare til sommeren.

Haraldåsen på Pettersand passer for de som ønsker å kunne nyte livet i rolige og solrike omgivelser, samtidig som man er nært sentrum.

Pettersand er allerede et etablert og populært boligområde, som er barnevennlig, rolig og uten gjennomgangstrafikk!

Boligene har en skjermet beliggenhet høyt i terrenget. Det er lagt vekt på å skape fine uteplasser tilknyttet de tre bygningene, som skal være til glede for alle beboerne.

Fra Haraldåsen er det relativt kort avstand til både barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg. Det er trygg og god gang- og sykkelsti til både barne- og ungdomsskolen. Veien er helle ikke lang til butikk, kiosk og postkontor på Christianslund.

Ikke langt fra boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med flotte turområder. Haraldåsen ligger på en åsrygg mellom Gluppeveien og Pettersand cirka 3 kilometer nord for Fredrikstad sentrum.

Vi gratulerer OBOS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies