lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Nye Vikhammer ungdomsskole og kulturarena

I april åpnet Vikhammer ungdomsskole og kulturarena i Malvik dørene for elever og ansatte. Det nye skolebygget inneholder undervisningsarealer, ny kulturskole og ungdomshus. Skolen har egen kantine, og et stort amfi som også kulturskolen vil benytte seg av.

Vikhammer ungdomsskole ligger sentralt på Vikhammer og har alle undervisningstrinnene fra og med 8. til og med 10.trinn. Elevene kommer fra to barneskoler, Saksvik skole og Vikhammer skole. 

Den nye skolen er i overkant av 7.000 kvadratmeter. Kapasiteten på den nye skolen er økt fra 350 til 425 elever. Skolen er inndelt i ulike soner for trinnene, i tillegg til felles oppholdsrom. Selve byggingen startet i september 2021 til en anslått kostnad på 330 millioner kroner.

Den nye kulturskolen inneholder blant annet spesialtilpassede rom, som for eksempel dansestudio og lydstudio, og egne rom for instrumentlæring. Ungdomshuset har også fine lokaler med oppholdsrom, kjøkken, biljardbord- og gaming-rom.

Nye Vikhammer ungdomsskole og kulturarena er utstyrt med et solcelleanlegg på hele 1.940 kvadratmeter. Dette utgjør godt over halve takflaten til den nye skolen.

Forventet strømproduksjon av anlegget er på 280.000 kWh i året, noe som tilsvarer strømforbruket til ca 11 eneboliger. En del av strømmen som produseres skal brukes til å dekke forbruket til den nye skolen, mens resten av strømmen som produseres vil eksporteres ut på strømnettet.

Vi gratulerer Malvik kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
 





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies