fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Johan Bojer VGS, Indre Fosen

Johan Bojer VGS i Vanvikan i Indre Fosen står ferdig våren 2023. Ruta Entreprenør har bygget skolen i en samspillsentreprise. Entrepriseverdien er 215 millioner kroner. Prosjektet er på 7500 kvadratmeter. Byggestart var november 2021, og byggeperioden er på cirka 16 måneder. Samspillsperioden var på 18 måneder. 

Byggherre er Trøndelag Fylkeskommune og arkitekt er HUS Arkitekter.
Skolen blir et nullutslippsbygg igjennom utstrakt bruk av massiv tre, lavkarbonbetong og bevisst forhold til materialvalg. Til oppvarming av skolen benyttes en varekollekter i sjø, samt solceller for energiproduksjon. Som en del av avtalen inngår Ruta en EPC kontakt med 5 års varighet som forplikter entreprenøren som gjelder faktisk energiforbruk. Dagens skolesteder i Rissa og Leksvik slås sammen, og skolen bygges for 300 elever. Det skal også være et nærmiljøanlegg. Visjonen for Johan Bojer Videregående Skole er «Våg og vinn!» 


Skolen ferdigstilles i mars/april og resten av våren og sommeren går med til innflytting av alt skoleutstyr og testing av blant annet ventilasjonsanlegg og varmesystem.


Johan Bojer VGS er en skole med bredt utdanningstilbud – nå er det Trøndelags mest moderne skole. 

BYGGHERRE: TRØNDELAG FYLKESKOMMUNE

TOTALENTREPRENØR: RUTA ENTREPRENØR AS

 













 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies