fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Saltakshusene i Leangenbukta, Trondheim

Saltakshusene skiller seg fra dagens boligblokker med de skrå takflatene som gir bygningene særpreg og som bidrar til å slippe sol og lys inn i uteområdene. 

Saltakshusene i Leangenbukta består av 36 leiligheter. Bygget ligger i midten av Leangenbukta og grenser mot aktivitetsparken. I plan 5 er det felles selskapslokaler med en felles takterrasse til bruk for beboerne.

Prosjektet består av 2-roms leiligheter fra 32 kvadratmeter, ulike typer 3-roms som varierer fra 51 – 88 kvadratmeter, der flere er gjennomgående eller ligger på et hjørne. ¾ roms endeleiligheter er på 88 kvadratmeter, der noen har bygelløsninger. Toppleilighetene skiller seg ut med en takhøyde på omtrent 4,5 meter på deler av arealet, med store vindusflater, samt inntrukne balkonger og mesaninetasje.

Leangenbukta ligger på Lade i Trondheim, hvor Haakon VIIs gate møter Lade Allé i øst. Her er det gangavstand til alle hverdagsfunksjoner som dagligvare, kjøpesentre, spesialforretninger, kafé- og spiseplasser og flere treningssentre.

Boligprosjektet grenser også til kulturlandskapet rundt Leangen Gård, Leangenbukta og Ladestien. Her kan man følge stien, bukt for bukt helt inn til byen, med det den byr på av badeplasser og spisesteder.

Vi gratulerer OBOS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies