fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Gotaasalleen på Jessheim

De to signalbyggene Hagehuset og Torghuset i Gotaasalleen er ferdigstilt. På en av byens mest attraktive tomter, rett sør for Herredshuset og Storgata kan man nå flytte rett inn. Det er i skrivende stund solgt 122 av 142 leiligheter.

Med sin sentrale beliggenhet, høye kvalitet og spennende arkitektur er dette et boligprosjekt få andre kan måle seg med på Jessheim. Av 81 boliger i Hagehuset er 74 allerede overlevert til nye kjøpere. I Torghuset finner man 61 leiligheter – hvorav 48 er solgt.

Mange av leilighetene har en utsikt vestover mot store deler av Øvre Romerike. Planløsningene i leilighetene er god, med god arealutnytting. I hovedsak er takhøyden mellom 260 centimeter og 290 centimeter, men enkelte leiligheter har en takhøyde på opp mot 360 centimeter. De to blokkene har henholdsvis ni og syv etasjer over bakkeplan, samt garasjeanlegg i tre plan under bakkenivå.

Det samlede tomtearealet på 7100 kvadratmeter ligger sentralt på Jessheim, tvers overfor Herredshuset. Dette er en god plassering med tanke på knutepunktfortetting, med kun et par minutters gåavstand til kollektivtilbud som buss og tog.

Under utarbeidelsen av illustrasjonsprosjektet var det to hovedfokus; Bokvalitet og bykvalitet. Bokvaliteten er særlig ivaretatt gjennomfokus på gode leilighetsplaner, tause private uteoppholdsarealer samt at det er utnyttet tomtens fine beliggenhet og utsikt.

Vi gratulerer Stor-Oslo Eiendom med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies