torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



39 moderne sentrumsleiligheter i Kongsvinger

Kongsvinger har det man trenger av bymessige fasiliteter, og samtidig kort vei til omkringliggende natur. De nye leilighetene i Glommengata 3 i sentrum av Kongsvinger har kort avstand til det aller meste.

I Glommengata 3 har alle leilighetene en romslig sør- eller vestvendt balkong. Noen av leilighetene har innglasset balkong som forlenger utesesongen. Det er også to fantastiske toppleiligheter med store private takterrasser. Alle beboerne har i tillegg tilgang til et parkmessig opparbeidet gårdsrom med grøntareal, beplantning og lekeområde.

I plan 7 befinner det seg en stor takterrasse til felles benyttelse på ca. 60 kvadratmeter med flott utsikt både mot Glomma og festningen i nord samt lia i sør. Det er totalt 39 leiligheter i ulike størrelser og med varierte planløsninger. Alle med god standard, men også med gode tilvalgsmuligheter for de som ønsker å sette sitt personlige preg på leiligheten.

Kongsvinger sentrum er i utvikling, og stadig kommer nye forbedringer på plass. Til nå har mye av nybyggingen skjedd på nordsida, men nå har også sentrum sør tatt en større del av byutviklingen. Stasjonssida har allerede fått flere oppgraderinger og fornying, og prosjektet i Glommengata 3 har bidratt til en ytterligere forskjønning av sørsida beliggende nært stasjonsområdet.

Vi gratulerer Ø M Fjeld Utvikling med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies