fredag, februar 23, 2024

Prosjekt

MinimizeBankkvartalet i Melhus

Melhus sentrum går snart en ny og spennende tid i møte – Bankkvartalet, en ny nærings- og boligpark ser om kort tid snart dagens lys. Prosjektet er fordelt på to bygg.

Melhus Banken, Heimdal Eiendomsmegling og Melhus Regnskap får nye lokaler. Den ærverdige bankbygningen blir bevart, restaurert og settes i stand til et sosialt møtested med muligheter for leie. Bankparken blir modernisert og flyttet på fremsiden ut mot Melhusveien.

Åtte etasjer opp ruver Banktårnet med sine 27 leiligheter. Herfra har man fantastisk utsikt utover sentrum i sør og Gaula i vest. Her finner man leiligheter fra 45 til 144 kvadratmeter. Med rom for å nyte utelivet på både vest- og østsiden av leiligheten. Bor man i en av de to toppleilighetene har man hele 109 kvadratmeter med utendørs lykke å boltre seg på.

I toppetasjen av Melhusbanken finner man Banktoppen. Her ligger tre leiligheter med nydelig utsikt mot den nye Bankparken og Melhus sentrum i sør. Leilighetene spenner fra 46 til 113 kvadratmeter og dekker ulike behov for ulike livssituasjoner. Velger man den største har man nærmere 100 kvadratmeter med uteplass.

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges