fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Fosslia omsorgssenter i Stjørdal

Selve byggingen av Fosslia omsorgssenter startet i januar 2021 og ble ferdigstilt i november 2022. Det nye bygget har et brutto areal på 7900 kvadratmeter.

Det nye senteret inneholder 76 boenheter samt et servicebygg med dagsenter, butikk/kiosk og frisør/fotpleiesalong. Prosjektet er en totalentreprise verdt drøyt 250 millioner kroner som håndteres av Veidekke.

Anlegget har en helhetlig utforming der nærheten til skolen, barnehagen og det øvrige nabolaget skal kunne gi en verdi i form av «liv og røre» i området, for slik å oppmuntre til økt «hverdagsaktivitet» hos beboerne.

Det er lagt vekt på små oversiktlige bogrupper med direkte utgang til attraktive uteområder. Sansehagen, terrasse og balkong er lagt opp til gode «vandrerunder» ute. Inne er det enkelt å orientere seg med åpne fellesarealer som kjøkken og stue. Det tidligere administrasjonsbygget er optimalisert og er bygd om i mindre grad for å komplementære funksjonene i nybygget.

Beboerrommene er lagt som en ramme ut mot naturen og fellesfunksjoner som stue og kjøkken vender seg inn mot sansehagen. Servicebygget kan sees som er eget bygg som kobler seg på hovedbygget, men er et tilbud for hele tunet.

Vi gratulerer Stjørdal kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies