torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Sentrumsgården på "Rørtomta" i Tananger

I Sentrumsgården i Risavika Havnering 14 vil man etter hvert oppleve et myldrende hverdagsliv. Byggingen av det nye forretningssenteret i Sola kommune startet i desember 2021. Åpning er satt til desember i år.

Bygget har et brutto areal på 5.000 kvadratmeter. Her etablerer blant andre Coop Mega med en etterlengtet butikk. Selv om ikke alle leietakerne er klar i skrivende stund vil det bli apotek, blomsterbutikk og butikk for gull og ur. I andre etasje vil vi finne Skipperstuen , som fungerer som pauserom for ansatte, men som også skal brukes som selskapslokaler og møtelokaler for lag og foreninger. I andre etasje kommer det også et byggetrinn 2 som ferdigstilles i mars/april 2023.

Tomtestørrelsen der nybygget ligger er på 7.500 kvadratmeter. Det er regulert til detaljhandel, kontorer, tjenesteyting og bevertning. Butikksenteret i 2 etasje er på ca. 4900 kvadratmeter. Parkering i 2 plan under tak er på ca. 1500 kvadratmeter.

Tiltakshaver er Madla Handelslag som har investert 120 millioner i bygg og tomter, samt 20 millioner i butikkutstyr for å etablere senteret.. Prosjektet som ferdigstilles ved årsskiftet utføres i form av en totalentreprise som håndteres av Masiv Bygg AS.

Masiv er et familieeid konsern med hovedvirksomhet innen entreprenør og eiendom i Rogaland. Konsernet ble etablert i 2004 og har stått bak en rekke store byggeprosjekter innen næring, handel og boligbygging.

 

Vi gratulerer byggherre med det nye forretningssenteret og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene:















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies