fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Trysil Alpine Lodge

Illustrasjon: 359 design

I Trysil i Innlandet er trinn 1 på Trysil Alpine Lodge ferdig i november 2022.  Prosjektet er særskilt med sin unike plassering i Trysilfjellet med umiddelbar tilgang til alpinanlegget, samtidig som lodgen ligger tett ved de fleste aktiviteter og servicetilbud i og rundt Trysil – året rundt.

Trysil Alpine Lodge er et høystandardprosjekt og bygges av lokale aktører. Definisjonen på en lodge er at det skal være varmt, konvertabelt og sosialt sted å komme til. Det er et nytt konsept i Norge. En ekte lodge skal være the place to be – stedet du egentlig vil være. Arkitekten beskriver interiørstilen som «alpine modern style». En stil som er koselig, konvertabel og i kontakt med naturen igjennom store vinduer som omfavnet dagslyset og rammer inn utsikten.

Leilighetene er større enn det som er skandinavisk standard og er arkitekttegnet for å gi beboeren en følelse av albuerom og komfort. I flesteparten av leilighetene er det komplett kjøkken og en stue med god plass. Materialene som benyttes gjenspeiler Trysils skogsarv og historie. Treverk hentes fra både lokale skoger og aktører, og vil gå igjen både innendørs og utendørs i Trysil Alpine Lodge.

I byggetrinn 1 er det 45 leiligheter, og i tillegg boder og parkeringskjeller.

Byggestart mai 2021, ferdigstillelse november 2022. Byggetid 18 måneder. Entreprisesum er 130 millioner kroner. Bruttoflate er 34 800 kvadratmeter og det er 45 leiligheter i trinn 1. 

Byggetrinn 2 inneholder 50 leiligheter i størrelsene 33 – 139 kvadratmeter samt boder og parkeringskjeller. Trinn 2 ferdigstilles sommeren 2023. 
BYGGHERRE: Trysilfjell Apartment Eiendom AS
TOTALENTREPRENØR: Martin M. Bakken AS















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies