onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Skarsnuten, trinn 2 i Hemsedal

Prosjektet Skarsnuten består av tre byggetrinn, og er eksklusive chaletleiligheter med en eventyrlig utsikt over Hemsedals mektige fjell.

Leilighetene, som er fra 84 kvadratmeter, er moderne og holder høy kvalitet. Beliggenheten er den aller beste, med luftig plassering mellom heiser og bakkene i Hemsedal skisenter. Det andre byggetrinnet hadde byggestart i september 2020 med en beregnet byggetid på 26 måneder.

Prosjektet har opphav fra Skarsnuten Hotel, noe som også gjenspeiler seg i den meget høye kvaliteten på chaletleilighetene. Her er det store vindusflater og luftig takhøyde. 

Skarsnuten ligger ideelt til inne i skiområdet med skiløyper og heis i nærområdet. Hemsedal skisenter er betraktet som et av Norges fremste skianlegg og med løyper ned tre fjelltopper, med totalt 53 bakker og 21 heiser.

Anlegget har kort vei til alle fasiliteter. Man kan stå på ski rett ut i bakken og hjem etterpå. Etter en afterski eller middag er det kun ca. 400 meter på ski til Skarsnuten Hotel, eller 800 meter fra Skigaarden. Langrennsturen kan starte i nærområdet, mot Holdeskaret eller opp med Tinderheisen for å gå Systerskaret rundt.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

 



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies