fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Grindafeltet Råholtåsen i Eidsvoll

Det var STØ Entreprenør som fikk totalentreprisen i oppdrag av Øvre Romerike Boligutvikling AS for å bygge det tredje delfeltet, av et større område, på Grindafeltet Råholtåsen i Eidsvoll kommune.

Prosjektet består av to boligblokker på 5 etasjer med til sammen 64 leiligheter. Blokkene har felles parkeringskjeller.

Bygget er fundamentert på utsprengt fjell, og råbygget er oppført med betongelementer og plasstøpt betong. Fasadene har luftet pusset kledning med mindre innslag av trepanel.

Dette er det tredje delfeltet STØ Entreprenør bygger på Råholtåsen for Øvre Romerike Boligutvikling. Når det tredje delfeltet stod ferdig i høst har STØ Entreprenør bygget over 200 leiligheter for boligutviklingsselskapet.

Hvis Råholt har en indrefilét heter den Råholtåsen. Dette er en av de høyeste tomtene på Råholt, med lyset og utsikten som følger med.
Den ligger også svært sentralt til, her kan antall minutter du bruker på å gå til togstasjonen telles på to hender. Og det er like kort vei til kjøpesenteret som det er til skogen. For alle som ønsker et liv rikt på variasjoner er Råholtåsen midt i blinken – og her vil det snart stå to helt nye leilighetshus med bokvaliteter godt utenom det vanlige.

De første fire etasjene har sju boenheter, med to gjennomgående leiligheter per etasje. Leilighetene får fine balkonger eller terrasser, de Gjennomgående får to. Og helt øverst blir det to romslige leiligheter med privat takterrasse på nesten 90 kvadratmeter med en utsikt som vil ta pusten fra selv de mest blaserte.

Vi gratulerer Øvre Romerike Boligutvikling med det nye boligfeltet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene.

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies