fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Holmen i Kilsund - Sørlandskyst på sitt beste

De 24 leilighetene på Holmen i Kilsund i Arendal er fordelt på to lameller over 3 etasjer. Det er etablert et lukket garasjeanlegg i 1.etg med tilhørende sykkelparkering og boder. På taket av garasjeanlegget er det et fellesareal som knytter de to lamellene sammen.

Leilighetene har opptil flere private uteplasser så vel som adgang til innholdsrike fellesareal. Det er også etablert båthavn som gir beboerne mulighet for båtplass «rett utenfor døren».

Samtlige av de 24 boenhetene har tilrettelagt for å nyte maksimalt av de uforstyrrede solforholdene, den umiddelbare nærheten til sjøen og alt hva dette innebærer. Rett utenfor døren lokker skjærgården med både padleturer, vindsurfing, seiling, øyhopping og helårsbading.

Dette populære området er sentrum for en rekke regattaer og er et yndet reisemål for både bil- og båtturister. En særegen sørlandsperle omgitt av hav og horisont.

Historien, beliggenheten og ikke minst tilgjengeligheten er sentral. Holmen, Kilsund består av flotte, funksjonelle leiligheter i sjøkanten beliggende i hjertet av Kilsund. Det arkitektoniske uttrykket har elementer av historien og eiendommen som tilrettelegger og sikrer allmennheten tilgang.

Vi gratulerer med prosjektet og takker byggherre Kilsund Eiendom AS for oppdraget!

Klikk på modulene under og les om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies