fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Ottestad svømmehall, Stange

Grunnarbeidene til svømmehallen var omfattende, og har pågått siden mars 2021. Nå er limtredragerne på plass, og bygget blir synlig også over bakken. Etter planen skal de første svømmetakene kunne tas høsten 2022.

Svømmehallens primærfunksjon er svømmeopplæring i grunnskolen og skal også tilrettelegges for personer med nedsatt funksjonsevne. Svømmehallen skal inneholde både et opplæringsbasseng på 12,5x9,5 meter, og et hovedbasseng på 25x12,5 meter. Dybden i hovedbassenget er 1,1 til 2 meter. Bygningen får et areal på omkring 2 900 kvadratmeter.

Svømmehallen skal også være et tilbud for befolkingen generelt. 

Svømmebasseng har et helt annet energibehov enn andre idrettshaller. Det kreves mye energi for å varme opp de to bassengene. I tillegg skal det opprettholdes høy innetemperatur, i kombinasjon med stort forbruk av varmtvann og fordampning fra svømmebasseng. Den nye svømmehallen i Ottestad er dekket av solcellepaneler på taket som vil bidra til energisparing. Varme i vannet skal også utvinnes fra basseng og dusjer. 

Den nye svømmehallen er plassert mellom Ottestadhallen og Ottestad ungdomsskole. Arbeidene utføres som en totalentreprise hvor firmaet Multi-Bygg AS er totalentreprenør. Multi-Bygg AS er en lokal entreprenør med tilhold i Brumunddal.  

Vi gratulerer Stange kommune med ny svømmehall og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:
 



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies