fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Tilbygg til Ørsta ungdomsskule

Fredag 5. november 2021 startet totalentreprenør HENT utbyggingen av Ørsta ungdomsskule. Overlevering skal skje 7.november i år. Tilbygget over to etasjer har et areal på 1.855 kvadratmeter. Prosjektet har en anslått kostnad på 65 millioner kroner.

Det var grunnarbeid og fundamentering på tilbygget fram til etter nyttår. Deretter startet elementmonteringen. Tett bygg var det ved påsketider. Etter påske og utover våren og sommeren ble det arbeidet med innredning.

Ørsta kommune har et voksende folketall og voksende ungdomskull. Det er nå ca 400 elever ved ungdomsskolen. Det er flere elever enn noen gang tidligere.

Etter utbyggingen vil skolen blant annet kunne tilby delingsrom, slik at man kan ha flere grupper i klassene. På den måten vil man kunne få større grad av tilpassing.

Entreprenørfirmaet HENT har også hatt en del andre oppdrag i området, men dette er det første oppdraget de har for Ørsta kommune. Av andre oppdrag de har hatt i området kan nevnes Dalsfjord skule og Synnøve Riste-huset i Volda. I tillegg til Rema-butikken i Ørsta.

Vi gratulerer Ørsta kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies