onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Oddensenteret/Odden Brygge i Grimstad

Oddensenteret ble bygd i 1975 og utvidet til dagens størrelse i 1996. I april 2021 startet utvidelse og oppgradering av senteret som får 4.500 kvadratmeter nye handelsarealer med tilknyttede boliger på taket.

Senteret ligger sentralt ved havnen i Grimstad sentrum. For kunder som kommer sjøveien er det mulig å legge til ved kaien rett ved inngangen til senteret. De fleste av byens mest populære butikker ligger på Oddensenteret.

Utvidelsen i første byggetrinn omfatter ca 4.500 kvadratmeter næringslokaler og en modernisering av 10.000 kvadratmeter eksisterende handelslokaler og fellesareal. Etter utvidelsen gikk senteret fra 30 butikker og spisesteder til rundt 40 butikker og spisesteder.

I tillegg til næringsdelen har tiltakshaver Scala Eiendom også bygd leilighetskomplekset «Odden Brygge». Her vil det komme 18 leiligheter i det første byggetrinnet.

Odden Brygge er en sentral del av den pågående utviklingen av havnefronten, som vil bli Grimstads nye livsåre.

Odden Brygge tilbyr flotte leiligheter henvendt mot sjøfronten. Utsikten er ivaretatt ved at de fleste enhetene har gjennomgående stue-/kjøkkenarealer som får sol fra sør og utsikt mot nord. I tillegg bidrar store vindusarealer og balkonger mot sør og nord til å åpne leilighetene for lys og utsyn.

Vi gratulerer Scala Eiendom med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies