lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Apotekergarden i Førde

Apotekargarden er en fremtidsrettet urban bygard i hjertet av Førde. Bygget har næringsareal i de to nederste etasjene, omsorgsboliger for eldre i 3. etasje (+ 2 stk i 4. og 5.etasje). Fra 4-6 etasje er det 19 selveierleiligheter.

I bygarden er det leiligheter fra 22 til 100 kvadratmeter. Med unntak av de minste boligene har alle romslige balkonger.

Navnet Apotakergarden har et historisk sus over seg i Førde. Langbruvegen 15-17 har levd et liv i stadig utvikling. Først som apotek, deretter som Magne Aase-butikken. Nå har det forandret seg igjen, gjennom fortetting og gjenbruk. I framtida vil det være flotte leiligheter og gode næringslokaler for bedrifter.

Det er et bærekraftig byutviklingsprosjekt i en av de mest sentrale byaksene i fylket. Apotekargarden er et svært synlig bygg i Førde sentrum. Et bygg med egen identitet og et bygg utbygger, arkitekt, beboere og besøkende kan være stolte av.

Apotekargarden ligg som sagt sentralt i Førde sentrum. Fasaden bidrar til å gi bedriftene i bygget en viktig identitet. Scandic Sunnfjord Hotel & Spa er nærmeste nabo. Nærheten til et av fylkets viktigste og nyeste konferansesenter er så absolutt ingen ulempe.

Vi gratulerer Xform Eiendom AS og Espeseth Eigedom AS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies