torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Kongsgård Park i Kristiansand

Vestbygget utgjør det siste og største byggetrinnet med 47 leiligheter i Kongsgård Park i Kristiansand, der Murisør AS er totalentreprenør og totalunderentreprenør er VEF Entreprenør AS

Bygget som er ferdig til innflytting i september har fire fulle etasjer med en tilbaketrukket femte etasje. Plasseringen langs Østre Ringvei gjør at bygget blir ganske så frittliggende og får svært mye sol – spesielt rikelig med ettermiddags- og kveldssol.

Byggherre har valgt å videreføre en stor variasjon i leilighetstyper i dette bygget, i likhet med de to første byggetrinnene. Folk i alle aldre har så langt valgt å kjøpe leilighet i de to første byggetrinnene i Kongsgård Park. En miks av beboere som byggherre setter stor pris på.

Gjennomgående lys skaper svært lyse og trivelige leiligheter som lever med dagen. Morgensol fra øst og kveldssol fra vest – rett inn i leiligheten. I Vestbygget har man også fire fantastiske toppleiligheter med utsikt og enorme takterrasser. Her kan man bo tilbaketrukket og usjenert og ha plass til en helt privat kjøkkenhage på terrassen.

Alle leilighetene har vannbåren varme på bad/vaskerom, gang og stue/kjøkken i tillegg til balansert ventilasjon.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies