onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Grandkvartalet i Larvik

Illustrasjon: KB Arkitekter

Trinn 1 av Grandkvartalet i Larvik ferdigstilles denne våren.
I trinn 1 er det 35 leiligheter, i trinn 2 og 3 er det 25 leiligheter i hvert trinn, disse trinnene ferdigstilles høsten 2023. Byggene er på 5 etasjer med underetasje. I trinn 1 er det 3 bygninger. Grandkvartalet skal bestå av et urbant og mangfoldig miljø med ulike leilighetstyper, effektive kontorplasser, nytt hotell og nytt møtesenter. 

Grandplassen blir selve hjertet i prosjektet hvor kombinasjonen av pulserende møteplasser og byrom med flere nye funksjoner vil fylle folks behov for positive opplevelser. Det er parkeringskjeller i prosjektet. Byggemåte er en kombinasjon av plasstøpt og prefabrikert betong. 

Grandkvartalet får et spennende bomiljø med flere ulike leilighetstyper og fokus på grønne byrom. Boligkjøperne kan velge mellom et bredt utvalg av leilighetstyper fra familieleiligheter med gode uteareal for barn, seniorleiligheter med ekstra service og fellesarealer eller eksklusive leiligheter med panoramautsikt. Hotellet blir utvidet med flere rom i tillegg til ny restaurant og konferansedel.
 
Kvartalet får et moderne kontorbygg med fleksible løsning. Kontorlokalene passer for bedrifter/organisasjoner som ønsker å være i sentrum av der det skjer. Det er god infrastruktur, da toget stopper noen få meter fra Grandkvartalet. Color Line kjører fra Revet bare noen hundre meter unna, og fra Larvik er det kort vei til Torp Lufthavn.

Prosjektet består av 3 bygninger på fem etasjer, og en underetasje og har en bruttoflate 11200 kvadratmeter. Entreprisen er på 240 millioner kroner.

Trinn 2 og 3 er startet på, denne får en entrepriseverdi på kr. 100 millioner kroner., her er det 50 leiligheter, og ferdigstillelsen er i september 2023. Her er det 4500 kvadratmeter boligflate 1160 kvadratmeter næringsareale, og 2100 kvadratmeter parkeringshus. Parkeringshuset er på tre etasjer.

BYGGHERRE: Grandkvartalet Eiendom AS
TOTALENTREPRENØR: Peab AS

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies