onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Utvidelse av Felleskjøpet i Ålesund

Det var Åsen & Øvrelid Nordvest AS som hadde totalentreprisen på utvidelsen av Felleskjøpet i Ålesund, som ble overlevert i april.  

Butikken ble utvidet mot øst med ca 430 kvadratmeter gulvareal, i tillegg til et utelager på ca 150 kvadratmeter. Nybygget er oppført i stål med sandwich-element som yttervegg.

Traktorverkstedet skal flytte fra et nabobygg og samlokaliseres med butikkdelen. Taket over traktorverkstedet skal heves for å gi høyde til en ny traverskran. Traktorverkstedet ferdigstilles i desember i år.

Bygget er forøvrig oppgradert med nye ventilasjonsanlegg for både butikk og verksted. Prosjektet omfatter også en ny avkjøring til kommunal veg vest for bygget.

Felleskjøpet er et samvirke eid av 44.000 bønder. De hadde samlet en omsetning på 16,2 milliarder kroner i 2019 og 3.676 ansatte.

Felleskjøpet er viktigste leverandør av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 100 butikker rundt omkring i landet som retter seg mot bønder og forbrukere i Norge. Felleskjøpet eier også «Grannegården» i Sverige som også omfatter ca 100 butikker rettet mot samme målgruppe.

Vi gratulerer med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies