lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Parkgata 6, Gjøvik

Illustrasjon: JAF arkitektkontor AS

Del av Parkgata 6 på Gjøvik i Innlandet, ferdigstilles våren 2022. Dette er en del av utviklingen av den attraktive tomten rett sør for Gjøvik Skysstasjon, dette utføres trinnvis da med utbygging av moderne og miljøvennlige kontorbygg. Planleggingen av trinn 2 er i full gang, planen er tre trinn på prosjektet.

Ø M Fjeld er totalentreprenør for trinn 1, prosjektsummen er 50 millioner kroner. Prosjektet er på 1750 kvadratmeter og byggestarten var i mai 2021. Byggetiden er 10 måneder. Bygget er på fire etasjer og er et signalbygg ved Skysstasjonen. 

Av leietakere nå kan nevnes Norconsult Gjøvik i andre og tredje etasje, og Totens Sparebank på bakkenivå. Norconsult har hatt behov for en samlokalisering etter sammenslåingen med JAF Arkitektkontor. 

Den opprinnelige planen var et stort kontorbygg på 5500-6000 kvadratmeter, dette er nå endret til flere trinn. Utbygger er Tema Eiendom og Bane Nor Eiendom igjennom Gjøvik Utvikling AS. Utviklingspotensialet på tomten er dermed fortsatt oppimot 5000 kvadratmeter.

Bygget ligger i umiddelbar nærhet til togstasjonen og ligger ved siden av gateterminalen for bussene. Bygget har energimerke A og er tilknyttet fjernvarme og har solceller på taket.


BYGGHERRE: Gjøvik Utvikling AS
TOTALENTREPRENØR: Ø M Fjeld

Vi gratulerer byggherre med prosjektet og takker for oppdraget!















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies