fredag, april 19, 2024

Prosjekt

Minimize



Horisont Park i Molde

Horisont Park består av totalt 20 leiligheter fordelt på 3 bygninger med egen heis til hvert av byggene.

Bygg A har innkjørsel fra Solheimsvegen og består av 6 leiligheter. Omgivelsene og bomiljøet gir en landlig og koselig atmosfære selv om du bor meget sentralt.

Bygg B og C med 7 leiligheter hver med innkjørsel fra Bjørnstjerne Bjørnsons veg ligger på en høyde som viser en dramatisk utsikt ut over fjorden.

Alle leilighetene har gode uteareal og store flotte terrasser som vender mot sør. På terrassene er det lagt store løse vedlikeholdsfrie flisheller som gir uteplassen til leilighetene et ekstra løft. Dette i kombinasjon med store vindusflater, gode skyvedørsfelt mot sør, gir leilighetene meget gode bokvaliteter.

Med svært sentral plassering i området Lillevika vest for Molde sentrum ligger dette prosjektet i et rolig og godt bomiljø. I de nye byggene finner vi leiligheter med sprek arkitektur, gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter.

Det er et hyggelig og pent beplantet uteareal med mye sollys. Det er rusleavstand til sentrum, og busstopp er like ved. Det er også kort vei til sjø og bademuligheter. Cap Clara med båthavn og Kringstadbukta med badestrand og friluftsområde ligger en spasertur unna. Kort vei også til barnehager, skoler, badeland og idrettsanlegg.

Vi gratulerer utbygger med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies