torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Sundebygget, NTNU Campus Ålesund

Bilde: Lusparken Arkitekter / 3RW arkitekter

Midt på campus kommer det splitter nye Sundebygget – et levende bygg hvor studietidens beste minner skal skapes.

Her kan man bo sosialt i 80 moderne studentboliger med byens fineste utsikt og feteste takterrasse. Kun en heistur unna venter oppfriskende økter på et toppmoderne treningssenter, gode samtaler i baren og storslagne arrangementer i konsertlokalet. Studentfrivilligheten i Ålesund får boltre seg på en helt egen etasje med flotte møterom og kontorer.

Det er Consto Midt-Norge som har totalentreprisen på byggingen av Sundebygget på Campus Ålesund. Alt ligger til rette for at det skal bli et samlingssted for studentene i Ålesund. Et samlingssted hvor man kan møtes på tvers av fag.

Bakgrunnen for «Sundebygget» er at Brødr. Sunde har gitt en generøs gave på 20 millioner kroner for å få på plass studenthuset. Som patriot for egen by mente daglig leder at noe manglet for å kunne kalle Ålesund for en universitetsby.

Studentbygget er et samarbeid mellom Sit, NTNU, Brødr. Sunde og Ålesund kommune.

NTNU i Ålesund er en del av Norges teknisk-nitenskapelige universitet. NTNUi Ålesund er en direkte videreføring av Høgskolen i Ålesund og ble offisielt etablert 1.janurar 2016. Studiestedet har i dag omtrent 3000 studenter og 350 ansatte.

Vi gratulerer tiltakshaver med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som er involvert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies