fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Ranheim Aktivitetshall i Trondheim

Ranheim Idrettslag har siden 2014 jobbet med planer for en idrettshall. Siden 2014 frem til 2019 har behov og prosjektet endret seg betraktelig. Fra opprinnelige tanker rundt en enkel treningshall til dagens prosjekt som er en fullverdig flerbrukshall med servicedel.

Hallen der Backe Trondheim AS har hatt totalentreprisen med en kontrakt på 120 millioner kroner. Hallen som ble ferdig ved årsskiftet har fått 5 aktivitetsflater og klubbhus, og er tilrettelagt som Norges første paraidrettssenter.

Anlegget omfatter videre en underetasje med ett garderobesett for fotballanlegget, driftsgarasjer, lager og parkeringsanlegg for 75 biler. De samlede prosjektkostnadene var på ca 140 millioner kroner inkl. mva.

Prosessen startet med forgraving for spunt som ble satt rundt hele byggegropa. Det ble gravd ut ca. 15.000 kubikk med masser, noe som medførte en god del massetransport. Dette foregikk i januar til mars i 2021.

Fundamentering og råbygg: I denne fasen var det også en stor transportmengde av betongbiler til støp av bunnplate og vegger, samt leveranse av betongelementer. Denne fasen pågikk fra mars til juni.

Fasaden av bygget består av sandwichelementer som ble levert og heist på plass på byggeplassen. Utenpå ble det montert trekledning. Det var i denne fasen det var flest arbeidere på byggeplassen samtidig. Aktiviteten var stor både utvendig og innvendig i bygget. Denne fasen pågikk fra juni fram til ferdigstillelse ved årsskiftet.

Vi gratulerer med ny aktivitetshall og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies