fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Fevikpynten

Fevikpynten er bygd på adressen Fevikveien 14-16, med flott og solrik beliggenhet. Området er vakkert opparbeidet med uteplasser for hygge og fellesskap - og grenser helt ned til sjøen.

Prosjektet har fokus på gode og bærekraftige valg, blant annet med passivhus-standard, energibrønner og vannbåren varme samt utforming og materialvalg som harmonerer med eksisterende bebyggelse i området.

Prosjektet består av 24 leiligheter fra 59-118 kvadratmeter fordelt på to bygg - like ved sjøen. Med Arendal på den ene siden og Grimstad på den andre er Fevik et stykke sørlandskyst av ypperste merke. Unik beliggenhet, fantastisk utsikt og gode solforhold.

De 24 gjennomgående leilighetene er i ulike størrelser. Lys, gode planløsninger og romslige uteplasser kjennetegner leilighetene. Samtidig er uteområdene lune og tilgjengelig som en god ramme for godt naboskap. Utsikten trenger man knapt nevne.

Det er over 20 badestrender for enhver smak innen gå/sykkelavstand. Et mylder av turstier i grønne omgivelser. Idylliske Strand Hotel Fevik med restaurant, selskapslokaler og offentlig badestrand like ved. En skjærgård proppfull av holmer og lune viker for sommerkos og hygge.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies