lørdag, april 20, 2024

Prosjekt

Minimize



Mjøskanten i Brumunddal

Mjøskanten ligger i Brumunddal i Ringsaker kommune, helt nede i vannkanten foran Mjøstårnet. Avstandene er korte til andre sentrale områder i regionen. Det tar 15 minutter til Hamar, 35 minutter til Lillehammer og Gjøvik. Og i løpet av en time er du på Gardermoen.

Mjøskanten består av 48 spektakulære selveierleiligheter med unike sol- og utsiktsforhold helt nede ved Mjøsa. Leilighetene er fra 71 til 102 kvadratmeter med henholdsvis to eller tre soverom. På den 14 kvadratmeter store terrassen kan man nyte en fantastisk utsikt.

Rommene har store panoramavinduer som gir boligen luftige og unike lysforhold. Det skaper en god atmosfære hvor det blir lett å trives. De tre byggene som utgjør Mjøskanten er oppført i treverk – som bygget bak – Mjøstårnet.

Det er mange tilbud og aktiviteter rett rundt hushjørnet. Man bor midt i naturen – midt i byen. Og med parkering i carport og toget bare noen minutter unna får man enkel tilgang til mer av både natur og by om man skulle ønske det.

Mjøskanten ligger vegg i vegg med Brumunddal sitt nye 25 meters svømmebasseng. Så hvis Mjøsa er for kald for en dukkert har du basseng så å si rett utenfor døra.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:





















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies