fredag, april 26, 2024

Prosjekt

Minimize



Kulatoppen omsorgssenter i Kinn

Det nye omsorgssenteret i Deknepollen i Kinn kommune er et nybygg i 2 og 3 etasjer med tilhørende utomhusanlegg, fellesfunksjoner og driftsfunksjoner, samt en mindre ombygging i eksisterende omsorgssenter.

Bygget som stod ferdig i høst inneholder 16 heldøgns omsorgsplasser og 8 institusjonsplasser som har et omfattende pasientvarslingssystem.

I selve nybygget blir det i første etasje en administrasjonsdel med kontorer, møterom og legekontor samt et eget rom som huser dagaktivitetstilbudet og tekniske rom. I andre- og tredje etasje er det rom for brukerne, stuer og vaktrom. I alle etasjene er det brukt store vindusflater som gir en upåklagelig utsikt.

I bygget har man tatt i bruk velferdsteknologi som eksempelvis sensorteknologi og digitale innsyn, samt ulike teknologiske hjelpemiddel med hensyn til løft- og forflytningssituasjoner som letter hverdagen for de ansatte og beboerne.

Den nye teknologien betyr eksempelvis at når en bruker ikke ligg i senga på natta går alarmen hos de ansatte. Videre er det muligheter for de ansatte å kommunisere med brukerne gjennom tovegskommunikasjon.

Den nye fløya på Kulatoppen hadde en budsjettramme på cirka 140 millioner kroner. I den summen ligger også et helt nytt uteområde med en flott park med lekeapparat for barn, aktivitetsapparat for eldre, drivhus, gapahuk og grillplass.

Vi gratulerer Kinn kommune med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært involvert i prosjektet:























 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies