fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Ragbakken på Madla i Stavanger

For de som ønsker å bo nært både by og natur kan Ragbakken på Madla være et godt alternativ. Til sammen 72 nye leiligheter bygges med en unik plassering mellom store Stokkavannet og Amfi Madla, nær gardsdrift og banen til Stavanger Golfklubb. En sjelden mulighet for de som ønsker å bo i nye, moderne og lettstelte leiligheter sentralt på Madla.

Leilighetsstørrelsene er fra ca. 46 til 160 kvadratmeter med et, to eller tre soverom. Alle leilighetene har god takhøyde, mer enn minstekravet på 2,4 meter. Noen etasjer har en høyde på opp mot 3,0 meter. Dette, kombinert med utstrakt bruk av vinduer som går helt ned til gulvet gjør at leilighetene fremstår som lyse og luftige. 

Leilighetene har store, dype og sørvendte terrasser eller balkonger med gode solforhold. Samtlige balkonger er innglassert – i praksis et ekstra rom hvor man får kontakt med livet utenfor.

Prosjektet har et nøye gjennomtenkt konsept, der bygningsarkitekturen henger sammen med landskaps- og interiørarkitekturen. Romslige uteplasser, store vindusflater, spesielt gode planløsninger, eksteriørdetaljer i tegl med innslag av tre og et eksklusivt materialvalg, er blant de mange kvalitetene som gjør Ragbakken til et ekstra attraktivt og vellykket byggeprosjekt.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies