fredag, mars 29, 2024

Prosjekt

Minimize



Notøbakken Panorama i Florø

Det er Dvergsdal & Sunde Bygg som bygger de to boligblokkene på seks etasjer, hvor den ene etasjen er under bakken. Selve byggingen startet i juni 2019. Totalt er det 33 leiligheter.

Prosjektet Notøbakken ble opprinnelig tegnet av en lokal arkitekt i Florø, Lynn Nilsen. Arkitektkontoret Børtveit & Carlsens oppgave i prosjektet har primært vært å videreføre prosjektet til arbeidsgrunnlag og utførelse. I tillegg har de omarbeidet fasader/uttrykk i samarbeid med utbygger.

Leilighetene har god standard, gode planløsninger og med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Leilighetene varier i størrelse fra 73 til 146 kvadratmeter, og inneholder fra ett til tre soverom. Leilighetene, med unntak av en type, har egen uteplass på både sørsiden og nordsiden av bygget, og har således sol store deler av dagen.

Leilighetene i 1.etg. har uteplasser på terrassen. De øvrige har altaner. Det medfølger en parkeringsplass i felles garasje og en sportsbod i underetasjen til hver bolig. Den enkelte leilighet får tilkomst via heis eller innvendig gang/trapperom.

Man må vel kunne være enig i at Notøbakken Panorama i Havrenesvegen i Florø har en av byens flotteste utsikt over skipsleia.

Vi gratulerer tiltakshaver med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies