onsdag, april 24, 2024

Prosjekt

Minimize



Universitetsgata 7-9 i Oslo

Byggherre Entra er i ferd med å ferdigstille det nye kontorbygget i Universitetsgata i Oslo, på hjørnetomta mot Pilestredet. Selve bygget ble oppført i 2020, etter at eksisterende bygg ble revet.  Nybygget skal etter planen stå helt ferdig i august 2021.

Bygget er på hele 10 etasjer med bruttoareal på ca 22.400 m2. På oppdrag av Entra har Insenta hatt ansvaret for prosjektutvikling, prosjektledelse og som SHA-koordinator prosjektering.

Bygget er tegnet av danske Cubo arkitekter.

Bygget skal huse kontorer og næring, og på nedre plan blir det mer utadrettede virksomheter. I kjeller blir det felles vare- og avfallshåndtering med Juridisk Fakultet.

Det er lagt stor vekt på energieffektive og miljøvennlige løsninger, og bygget skal tilfredsstille BREEAM Excellent med Energiklasse A og passivhus. 

Entras ønsker for det nye bygget er å skape et fremtidsrettet kontorbygg, som vil føre til et mer levende byområde med ny aktivitet, og slik skape en bedre tilknytning til resten av byen. Kvartalet ligger midt i Oslo sentrum, og inneholder i dag flere kontoreiendommer, forretninger og hoteller.

Vi gratulerer byggherre med det nye kontorbygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om de involverte aktørene.

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies