torsdag, april 25, 2024

Prosjekt

Minimize



Blålysbygget i Gloppen

Så har brann- og politi fått sin egen topp moderne bygning i Sandane i Gloppen kommune. Med i overkant av 1800 kvadratmeter til rådighet har brannmannskapet i kommunen god plass å boltre seg på.

Nybygget har fått egen avkjørsel som gjør utrykkingene både raskere og tryggere. I tillegg har det kommet opp en egen vaskehall for brannbilene. Det er en stor fremgang fra tidligere da bilene måtte vaskes utendørs på grunn av manglende plass. Tidligere var det ingen ordentlig brannstasjon i kommunen, men en garasje. Den var uten garderobe, toalett og dusj, og med dårlig plass til både biler og utstyr.

Brannetaten tok nybygget i bruk i slutten av april. Politistasjonen vil stå ferdig nå i mai, og vil bli tatt i bruk senest 1.oktober. Politiet har fått påvirke utformingen av lokalene som bygges, tilpasset både drift og krav.

Totalentreprenør Opal Entreprenør har stort sett brukt lokale leverandører på grunn, betong og tekniske fag. Av spesial leveranser utenfra kan nevnes vaskeanlegg til vaskehall og barrierevaskemaskiner til brannvernutsyr.

Vi gratulerer Gloppen kommune med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:



















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies