torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Nytt forretningsbygg på Lillemoen, Stjørdal


14.mars utvides handelssenteret Stjørdal østover med 4.000 nye kvadratmeter butikk når Coop Extra og Elkjøp Stjørdal åpner sine dører i det nye forretningsbygget på Lillemoen. Prislappen er på knappe 60 millioner kroner.


Totalentreprenør Grande Entreprenør AS hadde byggestart i mai 2012. Nybygget som er på et plan over 5.000 kvadratmeter med butikk og lager har bæresystem i betong. Utearealet er på 4.000 kvm. Den ferdig asfalterte parkeringsplassen har 170 plasser.

Coop Extra-butikken på Lillemoen vil få en salgsflate på 4.000 kvm. Butikken vil bli den klart største matbutikken i Stjørdal. Konseptet Coop Extra finnes i dag både på Levanger og Namsos, så anlegget på Lillemoen vil bli det tredje i fylket. For vel ett år siden åpnet Trondos Coop Extra på Melhus, og den butikken har om lag samme størrelse i areal som den i Stjørdal. 

Coop Extra butikkene skiller seg ut fra andre kjedebutikker gjennom en nonfood-avdeling på rundt 500 kvm. Tiltakshaver Trondos forventer en årlig omsetning på om lag 100 millioner i nybutikken. Butikken vil få en betjening på 30 hel- og deltidsansatte.

I forbindelse med åpningen av Elkjøp på Lillemoen stenger Elkjøp-butikken i Kjøpmannsgata. Nybutikken som ligger vegg i vegg med Coop Extra-butikken vil få en salgsflate på rundt 1000 kvm, som er en dobling av arealet som var i Kjøpmannsgata.

Vi gratulerer tiltakshaver og leietakere med nybygget og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under for å lese mer om aktørene i prosjektet.




















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies