torsdag, mars 28, 2024

Prosjekt

Minimize



Teieparken i Tønsberg

Første byggetrinn av Teieparken ferdigstilles i disse dager. Det består av 22 leiligheter fra 31 – 112 kvadratmeter. 2, 3 og 4 roms leiligheter med garasjeplass til alle over 50 kvadratmeter.  Det blir totalt 64 leiligheter i dette sameiet fordelt på to blokker der begge er på 5 etasjer hvor den ene etasjen er under bakken. Veidekke Entreprenør AS har hatt totalentreprisen på prosjektet.

De nye boligene har en attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, med ti minutters gange både fra Teie Torv og Tønsberg Torv. Denne delen av tomten grenser mot Teie hovedgård og gamle Tønsberg Bryggeri i øst, og mot fremtidige byggetrinn innenfor samme plan og Bryggerijordet i sør. Færder videregående skole er nabo på den andre siden av Banebakken i nord.

Rent arkitektonisk er bygningsmassen tilpasset et muralt uttrykk som understreker sammenhengen med hovedgården. Det er lagt opp til et dempet fargebruk, med en tydelig markert teglsokkel som spiller opp mot hovedgårdens natursteingrunnmur og varme pussfarge.

Det er også blitt anlagt en halvt nedgravd p-kjeller som også rommer sykkelparkering, sportsboder og tekniske rom. På lokket over p-kjelleren og mellom de to bygningskroppene er det opparbeidet et felles hageanlegg med plass til lek og rekreasjon.

Vi gratulerer OBOS med prosjektet og takker for oppdraget!

Klikk på modulene under og les mer om de som har vært engasjert i prosjektet:

















 Fylketbygges.no, Vikebuktvegen 17, 6392 Vikebukt
Org.nr. NO 898072622 MVA, Tlf.: 466 13 489
E-postadresse: frisvoll@gmail.com
Ansvarlig redaktør: Odd Einar Frisvoll
 
 
(C) Fylket bygges
123movies